4.8/5
(38 stemmen)

Webcammen bij StripChat

Zit je erover na te denken om te gaan werken als webcamgirl bij StripChat? Dan kunnen wij het ons goed voorstellen dat je daar graag eerst wat meer informatie over zou willen. Werken als cammodel kan je een lekker zakcentje opleveren maar het moet je wel liggen natuurlijk. Belangrijk om te weten is dat iedereen boven de achttien welkom is bij StripChat. Ongeacht wat je lengte, gewicht of huidskleur is. Werken in de erotische branche neemt de laatste tijd alleen maar toe en dat is niet zonder reden. Het is relatief makkelijk werk en als je er echt voor gaat kun je er flink wat geld mee verdienen. Daarnaast helpt het ook zeker wanneer je dit op een platform doet waar de kwaliteit erg hoog is, zoals bij StripChat het geval is. Want een hoge kwaliteit betekent meer bezoekers, en dus meer klanten voor jou wat automatisch betekent dat jij meer geld kunt verdienen.

Inschrijven bij Stripchat

Welke voordelen kent StripChat?

Naast dat je geniet van de hoge verdiensten hangen er nog een aantal goede voordelen aan het werken via StripChat. Het starttarief ligt vrij hoog en het uitbetalingspercentage kan tot wel 60% oplopen. Daarnaast krijgen nieuwe modellen promotie en maak je elke maand kans op een prijzenpot tot maar liefst 16.000 euro. StripChat zorgt er verder voor dat er meer bezoekers naar de website komen zodat jij vrijwel altijd werk hebt en ook bieden ze je een aantal handige webcamtools aan, dat er ook weer voor kan zorgen dat je meer en sneller zal verdienen. Het platform van StripChat.com is een bewezen betrouwbaar en vooral veilig platform. Zo zijn er bijvoorbeeld uitgebreide opties om vervelende klanten te blokkeren zodat jij je altijd veilig voelt. Ook goed om te weten is dat je nergens aan vast zit. Inschrijven is gratis en je kunt dit erotische werk ook gratis blijven doen. Het is niet zo dat je, na de aanmelding, ineens berichten krijgt dat je voor bepaalde functies moet betalen. Jij bepaalt wanneer je wilt werken en als je het niet meer wilt doen, kun je natuurlijk gewoon stoppen.

Tot 60% uitbetalingspercentage
Tot 60% uitbetalingspercentage

Nieuwe modellen krijgen promotie
Nieuwe modellen krijgen promotie

Prijzengeld elke maand tot € 16.000
Prijzengeld elke maand tot € 16.000

Bescherming tegen geld terugboeken
Bescherming tegen geld terugboeken

Betrouwbaar en bewezen concept
Betrouwbaar en bewezen concept

Uitgebreide opties voor blokkeren
Uitgebreide opties voor blokkeren

Voor jou is natuurlijk het grootste voordeel dat je niet hoeft te betalen om je aan te melden. Het registreren is volledig gratis en dat blijft het ook. Het is dus niet zo dat er verborgen kosten zijn die je pas ziet nadat jij je al hebt aangemeld. Maar ook het uitbetalingspercentage is een voordeel. Met een percentage van 60% kun je namelijk aardig wat gaan verdienen als je daar de tijd voor neemt. Daarnaast ontvangen nieuwe cam modellen bij StripChat ook nog eens een promotie, wat voor jou extra lekker is om mee te beginnen. En dan het aanpassen van de prijs; ook niet onbelangrijk. Je kunt namelijk zelf je prijs aanpassen, zowel omhoog als omlaag. Dit geeft jou de mogelijkheid erachter te komen op welk bedrag de meeste bezoekers afkomen. Meer bezoekers betekent meer verdienen, dus het is een hele fijne optie. En ben je bang dat je misschien niet geschikt bent voor dit werk? Dat is helemaal nergens voor nodig. Bij StripChat is iedereen vanaf de achttien welkom om zich in te schrijven, dat is de enige vereiste. Gratis proberen dan? Begin vandaag nog met werkend als webcammodel bij StripChat.

Neem contact met ons op. Geen verplichtingen. Gratis gesprek & advies.

Wij nemen uw privacy uiterst serieus en zullen uw gegevens dan ook alleen gebruiken om contact met u op te nemen. Privacybeleid

Cammer worden bij StripChat, wat verdient dat precies?

Hoeveel je nou precies per week of per maand kunt gaan binnenhalen, kunnen wij je niet vertellen. Simpelweg omdat wij niet kunnen weten hoeveel minuten jij per maand aan het werk gaat. Daarnaast speelt de afkomst van de bezoekers ook mee, niet iedere bezoekers komt namelijk uit Nederland. Ook is het mogelijk dat klanten een privé chat met je willen waar je ook weer extra voor verdiend. StripChat is een buitenlandse website die in vele landen bekend is dus je kunt er zeker van zijn dat er genoeg bezoekers zijn die zorgen voor jouw verdiensten. Alle verdiensten die je maakt worden uiteraard naar je eigen bankrekening overgemaakt. De minuten die jij gewerkt hebt worden dan omgerekend naar de verdiensten en eventuele extra verdiensten worden hierbij opgeteld.

Chatten
Chatten

Bellen
Bellen

Berichten
Berichten

Uitbetaling
Uitbetaling

50%

Freechat
Freechat

Privé chat
Privé chat

Tips & Flirts
Tips & Flirts

Vergelijk de webcam platform verdiensten

Vergelijk alle bekende webcam platformen op deze pagina

Is camgirl worden dan ook wel iets voor mij?

Iedereen kan bij StripChat gaan werken als webcamgirl, dus als dit werk jou aanspreekt en je denkt dat je het wel aankan, kun jij dit ook zeker gaan doen. Wel moet je boven de achttien zijn, maar dat spreekt voor zich. En het maakt echt niet uit hoe je eruitziet. Online zijn er zoveel verschillende bezoekers te vinden die ook allemaal weer ergens anders naar willen kijken, dat er altijd wel werk te vinden is. En je hebt voor dit werk ook helemaal niet veel nodig. Een snelle computer of laptop met een redelijke internetverbinding en een redelijk goede webcam is het enige dat je nodig hebt om te beginnen. Natuurlijk heb je ook een rekening nodig zodat StripChat het geld naar je kan overboeken. De meeste cam modellen zijn vrouwen maar ook mannen kunnen zich gewoon aanmelden wanneer zij dat willen. Je kunt er hoe dan ook vanuit gaan dat, wanneer jij je op de website aanmeldt, je direct kunt beginnen met het verdienen van geld. De hele dag door zijn er bezoekers te vinden op het platform, het ene moment natuurlijk wat meer dan de ander, maar je kunt wel op elk moment van de dag geld verdienen. Of je dit nou liever in de ochtend, middag of in de late uurtjes doet, die keuze kan jij helemaal zelf maken, aangezien je eigen baas bent als webcammer.

Xmodels
 • Hoge vaste verdiensten
 • Bepaal helemaal zelf de prijs
 • Echt iedereen kan zich aanmelden
 • Samenwerking met Webcamsex NL
 • Professioneel en uitgebreid platform
 • Zeer betrouwbaar en bewezen
isLive
 • Bewezen Nederlandse privacy
 • Fake woonplaatsen zijn mogelijk
 • Veilig, betrouwbaar en vertrouwd
 • Eigen custom pagina aanvragen
 • Veel Nederlandse bezoekers
 • Inschrijving snel geregeld
BongaModels
 • >50% uitbetalingspercentage
 • Snelle aanmeldingen als model
 • Uitgebreid platform met veel tools
 • Mogelijk om grote prijzen te winnen
 • Klanten aanwijzen als moderators
 • Mobiele App te downloaden
Stripchat
 • Tot 60% uitbetalingspercentage
 • Nieuwe modellen krijgen promotie
 • Prijzengeld elke maand tot € 16.000
 • Bescherming tegen geld terugboeken
 • Betrouwbaar en bewezen concept
 • Uitgebreide opties voor blokkeren
Chaturbate
 • Heel groot en veel bezoekers
 • Gemakkelijk en snel in te schrijven
 • Jij bepaald zelf de regels in de chat
 • Beheer zelf wie het profiel kan zien
 • Buitenlands, maar NL ondersteuning
 • Groot internationaal platform
LiveJasmin
 • Tot maar liefs 80% van de winst
 • 24/7 support voor de modellen
 • Toegang tot de LiveJasmin Wiki
 • Mogelijkheid tot landen bannen
 • Betrouwbaar camplatform
 • Elke week prijzen te winnen

Kijk alvast even rond op de webcamsite van StripChat

Je hebt nu als het goed is alles netjes doorgelezen en weet al aardig wat het zelf cammen en erotisch thuiswerk inhoudt. We kunnen het ons voorstellen dat je wel graag eerst nog een beetje een indruk krijgt van de website voordat jij besluit je in te schrijven. Daarom kun je hier alvast een kijkje nemen op de website om te zien of het je ligt. Alles wijst zich vanzelf op de website maar mocht het nou zo zijn dat er toch iets niet duidelijk is, kun je altijd contact met ons opnemen zodat wij je verder kunnen helpen. Een webcamgirl worden is helemaal niet moeilijk en zorgt ervoor dat jij een mooi zakcentje kunt gaan verdienen. Een groot voordeel hierin is natuurlijk dat je dit gewoon vanuit je eigen huis kunt doen, waar het allemaal lekker vertrouwd is. En of dit nou in de woon- of slaapkamer is, dat maakt echt niet uit. Daarnaast maakt het ook niet uit hoelang je dit doet. De ene keer heb je het na een uurtje of twee wel gezien, en een andere keer ben je de hele dag of avond aan het werk. Dus neem een kijkje op de website om een indruk te krijgen, of meld je gelijk aan zodat je meteen kunt starten als webcamgirl.

Heb je alles hierboven helemaal goed doorgelezen, heb je de website bekeken en weet jij zeker dat je er helemaal klaar voor bent? Mooi zo, dat betekent namelijk dat jij je kunt gaan inschrijven als StripChat webcammodel en direct kunt beginnen met het verdienen van geld op een spannende, unieke en leuke manier. Wel nog even zorgen voor een goede webcam, het liefst met HD-kwaliteit, en even nakijken of je internetverbinding stabiel genoeg is. Wanneer je een webcam hebt met mindere kwaliteit kan het namelijk zo zijn dat jouw beeld gaat haperen en dit zorgt ervoor dat klanten sneller zullen afhaken. Wanneer een chatter weggaat betekent dit vanzelfsprekend dat jij daar niet voor betaald wordt. Eventuele zenuwen zijn bij dit werk helemaal niet nodig, je bepaalt zelf hoe ver jij wilt gaan en wat je wilt doen. Belangrijk is dat je nooit iets tegen je zin in doet en dat je er plezier in hebt. Je moet doen waar jij je goed bij voelt.