4.7/5
(78 stemmen)

Webcamgirl bij Chaturbate

Denk jij dat erotisch thuiswerk wel iets voor jou is, en wil je graag aan het werk gaan als webcammodel? Dat kan bij Chaturbate. Chaturbate is een buitenlands platform maar met een goede Nederlandse ondersteuning en een heel erg groot, internationaal platform. Doordat deze zo groot is heeft Chaturbate.com dagelijks ontzettend veel bezoekers, wat automatisch betekent dat jij een aardig zakcentje kunt gaan verdienen wanneer je gaat werken als webcammodel. Om te weten of het je ook daadwerkelijk ligt, kun je deze informatie rustig doorlezen. Zo krijg je een beter beeld van de werkzaamheden en kun je zelf beslissen of dit werk iets voor je is. Iedereen boven de achttien is bij ons welkom als webcammodel, ongeacht wat je geslacht, geaardheid, lengte, gewicht of huidskleur is. Dat dit werk de laatste tijd erg toeneemt is niet zo gek; het is vrij makkelijk werk en wanneer het echt druk is en jij serieus je werk doet kun je een aardig bedrag verdienen.

Inschrijven bij Chaturbate

Wat zijn de voordelen bij Chaturbate

De onderstaande voordelen zijn erg belangrijk, deze laten je namelijk zien of het voor jou de moeite waard is je aan te melden of niet. Wanneer je als camgirl aan de slag gaat bij Chaturbate kun je ervan uit gaan dat je geniet van hoge verdiensten. Ook is het uitbetalingspercentage erg hoog, 60% dat kan oplopen tot maar liefst 90%. Dit is één van de hoogste uitbetalingspercentages. Omdat het een groot en internationaal platform is heeft Chaturbate.com eigenlijk altijd veel bezoekers. Het platform is erg groot, wat voor jou betekent dat er op ieder moment van de dag genoeg webcam werk voor je te vinden is. Daarnaast is het cam platform van Chaturbate uiteraard veilig en betrouwbaar. Zo bepaal je zelf wie jouw profiel kan zien en is er altijd Nederlandse ondersteuning wanneer dit nodig is. Wat ook goed is om te weten is dat het registreren gratis is, en dit ook zo blijft. Er zijn ook geen verborgen kosten die je pas ziet wanneer je bent aangemeld.

Heel groot en veel bezoekers
Heel groot en veel bezoekers

Gemakkelijk en snel in te schrijven
Gemakkelijk en snel in te schrijven

Jij bepaald zelf de regels in de chat
Jij bepaald zelf de regels in de chat

Beheer zelf wie het profiel kan zien
Beheer zelf wie het profiel kan zien

Buitenlands, maar NL ondersteuning
Buitenlands, maar NL ondersteuning

Groot internationaal platform
Groot internationaal platform

Eerlijk is eerlijk, voor jou is het grootste voordeel waarschijnlijk dat je niet hoeft te betalen om je aan te melden. Het registreren is namelijk volledig gratis en dat blijft het ook. Daarnaast is natuurlijk het uitbetalingspercentage een voordeel evenals het aanpassen van je prijs. Misschien lijkt dat nu niet zo’n groot voordeel, maar als jij op een vaste prijs zit en je ontvangt weinig bezoekers is dat frustrerend. Door te spelen met de prijzen kom je er snel genoeg achter bij welk bedrag je de meeste bezoekers trekt waardoor jij meer geld kunt gaan verdienen. Twijfel je of je wel geschikt bent als webcammodel? Dat is nergens voor nodig want iedereen kan gaan werken als camgirl bij Chaturbate. De enige vereiste is dat je boven de achttien bent. Elke klant heeft een andere voorkeur, andere wensen en is dus op zoek naar een ander model. De ene kijkt liever naar een 30+ vrouw met een getinte huid, en de ander naar een 20+ vrouw met een blanke huid.

Neem contact met ons op. Geen verplichtingen. Gratis gesprek & advies.

Wij nemen uw privacy uiterst serieus en zullen uw gegevens dan ook alleen gebruiken om contact met u op te nemen. Privacybeleid

Hoeveel verdient het webcam werk?

Hoeveel jij precies kunt verdienen is op dit moment niet te zeggen omdat wij vooraf niet kunnen inzien hoeveel jij werkt per maand. Dit plan je zelf in, en het aantal minuten dat je aan het werk bent tellen ze op en dit wordt omgerekend naar je verdiensten. Daarnaast is het ook mogelijk dat een klant een privé chat met je wil, daar kun je ook weer extra aan verdienen. En dan natuurlijk ook de afkomst van de bezoekers. Doordat Chaturbate een groot internationaal platform is krijg je als webcamgirl zijnde bezoekers vanuit de hele wereld, en dat speelt ook mee. Doordat het een internationaal platform is kunnen wij je wel zo goed als garanderen dat er altijd meer dan genoeg webcam werk voor je is. Aan het eind van de maand worden jouw verdiensten overgemaakt op je bankrekening.

Chatten
Chatten

Bellen
Bellen

Berichten
Berichten

Uitbetaling
Uitbetaling

60-90%

Freechat
Freechat

Privé chat
Privé chat

Tips & Flirts
Tips & Flirts

Vergelijk de webcam platform verdiensten

Vergelijk alle bekende webcam platformen op deze pagina

Is webcammodel worden iets voor mij?

Wanneer jij denkt dat dit cam werk iets voor jou is hoef je daar verder niet aan te twijfelen. Ben je 18+ dan ben je altijd welkom. Het maakt er hierbij echt niet uit hoe je eruitziet, omdat er ontzettend veel verschillende bezoekers zijn die allemaal op zoek zijn naar iets anders. En de dingen die je nodig hebt om te beginnen heb je meestal al in huis. Het enige dat je nodig hebt is namelijk een computer en/of laptop, een stabiele internet verbinding, een bankrekeningnummer en een goede webcam. Vooral dat laatste is belangrijk. Een standaard webcam zoals die in je laptop zit ingebouwd is meestal niet voldoende. Je kunt het beste kiezen voor een goede kwaliteit webcam, het liefst in HD. Ben je een man en wil je dit werk gaan doen dan kan dat ook. Webcammodel worden is namelijk niet alleen maar voor vrouwen. Er zijn de hele dag door bezoekers op de website te vinden, het ene moment wat meer dan het andere, maar in principe kun je ervan uit gaan dat je direct aan de slag kunt gaan wanneer jij je hebt aangemeld. Zo kun jij dus op ieder moment van de dag geld gaan verdienen als webcammer.

Xmodels
 • Hoge vaste verdiensten
 • Bepaal helemaal zelf de prijs
 • Echt iedereen kan zich aanmelden
 • Samenwerking met Webcamsex NL
 • Professioneel en uitgebreid platform
 • Zeer betrouwbaar en bewezen
isLive
 • Bewezen Nederlandse privacy
 • Fake woonplaatsen zijn mogelijk
 • Veilig, betrouwbaar en vertrouwd
 • Eigen custom pagina aanvragen
 • Veel Nederlandse bezoekers
 • Inschrijving snel geregeld
BongaModels
 • >50% uitbetalingspercentage
 • Snelle aanmeldingen als model
 • Uitgebreid platform met veel tools
 • Mogelijk om grote prijzen te winnen
 • Klanten aanwijzen als moderators
 • Mobiele App te downloaden
Stripchat
 • Tot 60% uitbetalingspercentage
 • Nieuwe modellen krijgen promotie
 • Prijzengeld elke maand tot € 16.000
 • Bescherming tegen geld terugboeken
 • Betrouwbaar en bewezen concept
 • Uitgebreide opties voor blokkeren
Chaturbate
 • Heel groot en veel bezoekers
 • Gemakkelijk en snel in te schrijven
 • Jij bepaald zelf de regels in de chat
 • Beheer zelf wie het profiel kan zien
 • Buitenlands, maar NL ondersteuning
 • Groot internationaal platform
LiveJasmin
 • Tot maar liefs 80% van de winst
 • 24/7 support voor de modellen
 • Toegang tot de LiveJasmin Wiki
 • Mogelijkheid tot landen bannen
 • Betrouwbaar camplatform
 • Elke week prijzen te winnen

Neem alvast een kijkje op de website van Chaturbate

Als je op dit punt bent beland betekent het waarschijnlijk dat je alle informatie die hierboven staat hebt doorgelezen. Je weet op dit punt dus waarschijnlijk al wel of dit werk je wel of niet ligt. We kunnen het ons voorstellen dat je graag de website van Chaturbate.com even wilt bekijken zodat je alvast een indruk kunt krijgen van wat je te wachten staat. Hieronder kun je dit dan ook doen maar je kunt je uiteraard ook gelijk inschrijven als webcammer. Op de website wijst alles zich vanzelf, maar wanneer je vragen hebt of tegen een probleem aanloopt kun je altijd contact met ons opnemen zodat wij je snel verder kunnen helpen. Het werken als cammer zorgt ervoor dat jij in staat bent een mooi bedrag te verdienen vanuit je eigen huis. In welke kamer je dit ook doet, dat maakt niet uit. Ook maakt het niet uit hoelang je dit doet. De ene dag is dit misschien een paar uur in de middag, en een andere dag zit je de hele dag online. Het kan en mag allemaal. Dus neem hieronder even een kijkje op de website, zodat je alvast een eerst indruk krijgt. Of direct aanmelden als cammodel bij Chaturbate.

Weet jij, na het lezen van bovenstaande informatie en het bekijken van de website, zeker dat jij je aan wilt melden als webcammodel bij Chaturbate? Wat fijn, dat betekent namelijk dat je er echt klaar voor bent en dat je snel kunt gaan beginnen met het verdienen van geld. Zorg er wel voor dat je een goedwerkende computer of laptop hebt, check je internetverbinding even goed en zorg ervoor dat je een goed werkende webcam hebt van goede kwaliteit. De beste optie is een webcam in HD+ kwaliteit. Wanneer je een webcam hebt met mindere kwaliteit en/of een erg slechte internetverbinding kan dit er namelijk voor zorgen dat je beeld gaat haperen of zelfs wegvalt wanneer je online bent. Als je op dat moment bezoekers hebt is dat natuurlijk eeuwig zonde, want die klanten lopen dan al snel weg. Op die manier loop je inkomsten mis. Begin dus gelijk met een juiste start en zorg ervoor dat je de juiste webcam hebt. Zenuwen zijn ook niet nodig, want je bepaalt zelf hoe ver je in dit werk gaat. Het belangrijkste is dat jij nooit iets tegen je zin in doet en dat je alleen die dingen doet, waar je goed bij voelt.