4.6/5
(53 stemmen)

Webcammen bij LiveJasmin

Misschien zit je er al een tijdje over na te denken om aan het werk te gaan als webcam model, maar weet je nog niet goed hoe dat in zijn werk gaat. Dat kan natuurlijk heel goed. Daarom leggen wij je uit wat dit allemaal precies inhoudt en wat de vele voordelen zijn wanneer jij aan de slag gaat als cammer bij LiveJasmin. LiveJasmin heeft een betrouwbaar platform dat internationaal werkt en waarbij je op elk moment van de dag support hebt en toegang hebt tot de LiveJasmin Wiki. Doordat dit platform zo groot is ben jij in staat elke maand een aardig bedrag binnen te halen. Door onderstaande informatie goed door te lezen krijg je een beter beeld van wat dit 18+ werk precies inhoudt en kun je voor jezelf beslissen of dit inderdaad iets voor je is. Iedereen van 18 jaar en ouder is welkom om zich aan te melden bij LiveJasmin, ongeacht je geaardheid, uiterlijk of leeftijd.

Inschrijven bij LiveJasmin

Cammen bij LiveJasmin; de voordelen

Uiteraard wil je weten wat de voordelen zijn bij LiveJasmin.com want dit bepaald of jij je wel of niet wilt aanmelden als webcammer zijnde. Ten eerste is het aanmelden bij LiveJasmin altijd gratis, en dit blijft ook zo. Geen addertjes onder het gras, het is en blijft gratis. De verdiensten liggen ook vrij hoog en ze hebben een uitbetalingspercentage dat kan oplopen tot wel 80%. Doordat het webcamplatform internationaal is heeft LiveJasmin eigenlijk altijd genoeg bezoekers om direct te gaan werken als webcammodel. Iedere bezoeker is immers opzoek naar iets anders, dus ook voor jou is er altijd werk te vinden. En vanzelfsprekend is het platform uiterst veilig en betrouwbaar. Zo heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid bepaalde landen te bannen, zodat je geen bezoekers meer uit dat land ontvangt. Heel erg handig wanneer je zelf een bepaalde taal niet spreekt of nare ervaringen hebt met bezoekers uit een bepaald land.

Tot maar liefs 80% van de winst
Tot maar liefs 80% van de winst

24/7 support voor de modellen
24/7 support voor de modellen

Toegang tot de LiveJasmin Wiki
Toegang tot de LiveJasmin Wiki

Mogelijkheid tot landen bannen
Mogelijkheid tot landen bannen

Betrouwbaar camplatform
Betrouwbaar camplatform

Elke week prijzen te winnen
Elke week prijzen te winnen

Wat is voor jou het grootste voordeel? Waarschijnlijk dat je niet hoeft te betalen om aan het werk te kunnen gaan als webcammodel. Het registreren is en blijft gratis. Maar ook het uitbetalingspercentage is een voordeel net als het aan kunnen passen van je prijs. Want door dat te doen kun jij ontdekken waar de meeste klanten op af komen. Wanneer je dat door hebt, trek je meer bezoekers en haal je dus ook meer geld binnen. Heb je nog twijfels over of je wel geschikt bent voor dit erotische thuis werk? Dat is nergens voor nodig hoor, iedereen is hier geschikt voor. Zolang je maar achttien jaar of ouder bent, dat is echt de enige vereiste. Iedere klant heeft zo zijn eigen voorkeuren of wensen en dus zijn er veel verschillende webcamgirls nodig om elke klant tevreden te houden. En door het drukke netwerk kan LiveJasmin je garanderen dat er vrijwel altijd genoeg bezoekers online zijn om direct aan het werk te kunnen gaan. De ene bezoeker zal op zoek gaan naar een Surinaamse vrouw van boven de 30 terwijl de ander op zoek is naar een blanke vrouw van 50+. De voorkeur ligt bij elke klant weer anders.

Neem contact met ons op. Geen verplichtingen. Gratis gesprek & advies.

Wij nemen uw privacy uiterst serieus en zullen uw gegevens dan ook alleen gebruiken om contact met u op te nemen. Privacybeleid

Hoeveel verdien je dan als webcammodel?

Wat jij precies per week of per maand kunt gaan verdienen als webcamgirl is nu nog moeilijk te zeggen. We weten immers nog niet hoeveel minuten jij per maand online aan het werk bent, of je privé chats hebt waarbij je meer kunt verdienen en uit welk land de bezoekers komen. Want dit en meer speelt allemaal mee bij je uitbetaling. Aan het eind van de maand worden al jouw minuten omgerekend naar verdiensten en worden eventuele extra cam verdiensten daarbij opgeteld. Dit wordt vervolgens allemaal netjes naar je bankrekening overgemaakt. Omdat LiveJasmin.com internationaal werkt kun je er wel vanuit gaan dat er altijd webcam werk voor je te vinden is waardoor jij zeker een aardig bedrag kunt gaan verdienen. Hoe groter het platform is, hoe groter de kans dat jij altijd werkt hebt. Hoe vaak jij online bent speelt natuurlijk ook mee. Wanneer jij maar één keer per week werkt verdien je minder dan wanneer je dit elke dag doet.

Chatten
Chatten

Bellen
Bellen

Berichten
Berichten

Uitbetaling
Uitbetaling

€ 25 per min.

Freechat
Freechat

Privé chat
Privé chat

Tips & Flirts
Tips & Flirts

Vergelijk de webcam platform verdiensten

Vergelijk alle bekende webcam platformen op deze pagina

Kan ik ook camgirl worden bij LiveJasmin?

Twijfelen over of je wel geschikt bent als camgirl is nergens voor nodig want iedereen van achttien jaar en ouder kan het. Iedereen is bij LiveJasmin welkom, ongeacht je geslacht, geaardheid, leeftijd, huidskleur of postuur. Veel verschillende dagelijkse bezoekers zorgt immers ook voor veel verschillende wensen en verlangens, en dus is echt iedereen welkom. Je zal al snel op de site zien dat geen enkel model hetzelfde is, en dat is juist wat LiveJasmin.com zo sterk maakt. En je hebt ook helemaal niet veel nodig om te beginnen als camgirl. Wanneer jij een computer of laptop hebt met een stabiele internet verbinding en een goede webcam kun je al aan de slag. Uiteraard heb je ook een bankrekeningnummer nodig zodat LiveJasmin jouw verdiensten naar je over kunnen maken. Zorg er alleen wel voor dat de webcam die je hebt van goede kwaliteit is, het liefst in HD. Zodra dat in orde is en je hebt je aangemeld kun je geld gaan verdienen wanneer dat jou het beste uitkomt. Omdat het een groot internationaal platform is, zijn er op ieder moment van de dag veel bezoekers online.

Xmodels
 • Hoge vaste verdiensten
 • Bepaal helemaal zelf de prijs
 • Echt iedereen kan zich aanmelden
 • Samenwerking met Webcamsex NL
 • Professioneel en uitgebreid platform
 • Zeer betrouwbaar en bewezen
isLive
 • Bewezen Nederlandse privacy
 • Fake woonplaatsen zijn mogelijk
 • Veilig, betrouwbaar en vertrouwd
 • Eigen custom pagina aanvragen
 • Veel Nederlandse bezoekers
 • Inschrijving snel geregeld
BongaModels
 • >50% uitbetalingspercentage
 • Snelle aanmeldingen als model
 • Uitgebreid platform met veel tools
 • Mogelijk om grote prijzen te winnen
 • Klanten aanwijzen als moderators
 • Mobiele App te downloaden
Stripchat
 • Tot 60% uitbetalingspercentage
 • Nieuwe modellen krijgen promotie
 • Prijzengeld elke maand tot € 16.000
 • Bescherming tegen geld terugboeken
 • Betrouwbaar en bewezen concept
 • Uitgebreide opties voor blokkeren
Chaturbate
 • Heel groot en veel bezoekers
 • Gemakkelijk en snel in te schrijven
 • Jij bepaald zelf de regels in de chat
 • Beheer zelf wie het profiel kan zien
 • Buitenlands, maar NL ondersteuning
 • Groot internationaal platform
LiveJasmin
 • Tot maar liefs 80% van de winst
 • 24/7 support voor de modellen
 • Toegang tot de LiveJasmin Wiki
 • Mogelijkheid tot landen bannen
 • Betrouwbaar camplatform
 • Elke week prijzen te winnen

Rondkijken op de website van LiveJasmin

De kans is groot dat je graag eerst even rond wilt kijken op de site van LiveJasmin, voordat je besluit je aan te melden als webcammodel. Zo kun je alvast een idee krijgen van de sfeer die er hangt, de verschillende modellen en hoe de website is opgedeeld. Daarom kun je die dan ook hieronder rustig even bekijken. Bij LiveJasmin.com heb je elk moment van de dag toegang tot de Wiki, maar is er natuurlijk ook 24/7 support. Wanneer je vragen hebt kun je dus altijd daar terecht. Werken als webcamgirl zorgt voor leuke verdiensten die je gewoon kunt krijgen door vanuit huis te werken. Of dit nou in de keuken, woonkamer of slaapkamer is, dat bepaal jij helemaal zelf. Ook bepaal je zelf hoelang je dit wilt gaan doen. Soms zal je na een uurtje of twee alweer genoeg hebben en dan sluit je hem weer af, maar een andere dag zit je er zo lekker in dat je de hele dag bezig bent. Het kan allemaal. kijk dus gerust hieronder even rond op de website van LiveJasmin om te zorgen voor een eerste indruk. Wil jij je liever direct aanmelden als camgirl, want weet je zeker dat je er klaar voor bent? Dat kan dat natuurlijk ook.

Ben je er helemaal zeker van dat je voor LiveJasmin.com wilt gaan werken als webcammodel en zo een leuk bedrag binnen te halen door vanuit huis te cammen? Dan kun jij je gaan registeren zodat je er snel mee kunt beginnen. Je doet er wel goed aan voor je aanmelding te zorgen dat je alles in orde hebt zodat je gelijk een goede start kunt maken. Wanneer je een webcam hebt van matige kwaliteit doe je er dus ook verstandig aan een andere aan te schaffen. Als je aan het werk gaat met een webcam die niet heel goed is kan je beeld namelijk gaan haperen of, erger nog, zwart beeld gaan geven. Dit zorgt ervoor dat de bezoekers je weer wegklikken en misschien wel niet meer bij je terugkomen. Zonde, want op die manier loop je natuurlijk inkomsten mis. Het is dus misschien even een kleine investering, maar met een webcam van goede kwaliteit heb je dat ook zo weer terug verdient. Hou wel goed in gedachten dat je altijd alleen maar moet doen waar jij je prettig bij voelt en niets tegen je zin in hoeft te doen. Als live webcamgirl bij LiveJasmin heb jij altijd zelf de touwtjes in handen.