4.8/5
(61 stemmen)

Camgirl worden bij BongaModels

Ben jij van plan om online te gaan werken als webcamgirl bij BongaModels? Dan kun je er zeker van zijn dat je elke maand een lekker bedrag binnen kunt halen. Bij BongaModels.com is namelijk iedereen boven de achttien welkom, dus ook jij. Het maakt er hierbij niet uit of je groot of klein, dik of dun, blank of gekleurd bent, echt iedereen kan werken als webcam model. Wat ook goed is om te weten, is dat dit platform Engels is. Zo krijg je helemaal automatisch meer bezoekers van over de hele wereld. Erotisch thuiswerk neemt alleen maar toe omdat het heel makkelijk is om zo een extra zakcentje te verdienen. En wanneer je dit op een platform doet met hoge kwaliteit is de kans groot dat de bezoekers langer blijven, waardoor jij als camgirl dus ook meer geld kunt verdienen.

Inschrijven bij BongaModels

Voordelen als BongaModels webcamgirl

Wanneer je als webcamgirl begint bij BongaModels geniet je niet alleen van hoge verdiensten maar ook een aantal goede voordelen. Zo verdien je bij hun een stuk meer dan bij andere webcam platformen en daarnaast bieden ze je ook een aantal handige webcamtools om ervoor te zorgen dat je meer verdient. Ook zorgen ze er gegarandeerd voor dat er veel bezoekers naar de website komen dat dus automatisch ook zorgt voor meer inkomsten. Daarnaast kun je er zeker vanuit gaan dat BongaModels een betrouwbaar bedrijf is met een veilig en professioneel platform. Dit is belangrijk voor jou om te weten zodat je er zeker van kunt zijn dat je uitbetaald wordt, ook op de langere termijn. Het inschrijven bij BongaCams is ook nog eens volledig gratis en zonder enige verplichting. Jij bepaalt wanneer je wilt werken en is het toch niet wat je ervan verwacht had? Dan kun je op ieder moment stoppen en je account laten verwijderen.

>50% uitbetalingspercentage
>50% uitbetalingspercentage

Snelle aanmeldingen als model
Snelle aanmeldingen als model

Uitgebreid platform met veel tools
Uitgebreid platform met veel tools

Mogelijk om grote prijzen te winnen
Mogelijk om grote prijzen te winnen

Klanten aanwijzen als moderators
Klanten aanwijzen als moderators

Mobiele App te downloaden
Mobiele App te downloaden

Het grootste voordeel is natuurlijk dat, wanneer jij besluit je aan te melden bij BongaModels.com, hier geen kosten aan verbonden zijn. Het aanmelden als webcammodel is volledig gratis en ook na je registratie zul je geen verborgen kosten vinden. Het blijft gratis zolang je lid bent. Naast dit grote voordeel is het uitbetalingspercentage ook een voordeel. Met een percentage van meer dan 50% kun je er zeker van zijn dat je aardig kunt gaan verdienen als webcammer wanneer jij je aanmeld bij BongaModels. En breng je zelf ook bezoekers aan? Dan krijg je daar ook over uitbetaalt. Dit alles in combinatie met het feit dat je zelf de prijs aan kunt passen laat zien dat het platform geschikt is voor iedereen. Je kunt de prijs hoger of lager zetten waardoor jij de perfecte balans kunt vinden. Je hoeft ook echt niet bang te zijn dat je niet geschikt zou zijn, iedereen is welkom bij BongaModels zolang je boven de 18 bent. Dit is bovendien ook de enigste vereiste. En zit je erover in of je wel klanten krijgt? Door hun eigen site BongaCams.com en andere, zijn er altijd meer dan genoeg bezoekers te vinden op het platform. Je kunt er dus zeker van zijn dat er altijd klanten zijn wanneer je online gaat en snel geld wilt verdienen door online te werken als webcam model.

Neem contact met ons op. Geen verplichtingen. Gratis gesprek & advies.

Wij nemen uw privacy uiterst serieus en zullen uw gegevens dan ook alleen gebruiken om contact met u op te nemen. Privacybeleid

Wat verdient dat dan bij BongaModels?

We kunnen je niet exact vertellen hoeveel je per week of per maand verdiend bij BongaModels, omdat dit erg afhangt van het totaal aantal minuten per maand. Ook ligt het eraan uit welk land jouw bezoekers komen. Kom je uit Nederland of België? Dan kun je op een snelle manier veel bezoekers en inkomsten maken. Daarnaast zijn er veel extra’s zoals bijvoorbeeld een privéchat waarbij je meer kunt verdienen. Daarnaast kunnen je inkomsten ook nog eens verhoogd worden wanneer je boven een bepaald aantal minuten per maand uitkomt. De verdiensten die je maakt als live webcamgirl bij BongaModels kunnen worden uitgekeerd met verschillende betaalmethodes, zoals Paxum, ePayService en tegenwoordig zelfs cryptocurrency zoals Bitcoin en Ethereum. De overboeking gebeurd wanneer je meer dan 50 euro heb verdiend, elke maandag, of wanneer jij daarom vraagt. Dit kan je zelf instellen bij de account instellingen.

Chatten
Chatten

Bellen
Bellen

Berichten
Berichten

Uitbetaling
Uitbetaling

60-90%

Freechat
Freechat

Privé chat
Privé chat

Tips & Flirts
Tips & Flirts

Vergelijk de webcam platform verdiensten

Vergelijk alle bekende webcam platformen op deze pagina

Kan ik dan ook aan het werk gaan als webcammodel?

Natuurlijk kun jij daar ook! Webcammodel worden is geschikt voor iedereen boven de achttien. Het maakt hierbij echt niet uit hoe je eruitziet of waar je van houdt. En het enige dat je nodig hebt is een goedwerkende computer of laptop met stabiel internet, één of meerdere webcams, bij voorkeur HD-kwaliteit, en een bankrekening waar ze jouw verdiensten op kunnen storten. Het platform werkt met Flash, dit staat eigenlijk standaard op elke PC. Wanneer dit niet zo is, kun je dat heel makkelijk zelf downloaden en installeren. Ook maakt het voor een cammodel niet uit of je een man of vrouw bent. Meestal zijn het vrouwen, maar als jij als man zijnde graag als webcammodel aan de slag wilt gaan is dat ook geen enkel probleem. Er zijn dagelijks ontzettend veel bezoekers te vinden op hun sites zoals BongaCams.com, en iedereen heeft andere voorkeuren, dus er is altijd wel iemand online die op zoek is naar iemand zoals jij. Wanneer jij je bij BongaModels aanmeldt als webcam girl, of man, kun je er dus vanuit gaan dat je direct kunt beginnen met het verdienen van geld.

Xmodels
 • Hoge vaste verdiensten
 • Bepaal helemaal zelf de prijs
 • Echt iedereen kan zich aanmelden
 • Samenwerking met Webcamsex NL
 • Professioneel en uitgebreid platform
 • Zeer betrouwbaar en bewezen
isLive
 • Bewezen Nederlandse privacy
 • Fake woonplaatsen zijn mogelijk
 • Veilig, betrouwbaar en vertrouwd
 • Eigen custom pagina aanvragen
 • Veel Nederlandse bezoekers
 • Inschrijving snel geregeld
BongaModels
 • >50% uitbetalingspercentage
 • Snelle aanmeldingen als model
 • Uitgebreid platform met veel tools
 • Mogelijk om grote prijzen te winnen
 • Klanten aanwijzen als moderators
 • Mobiele App te downloaden
Stripchat
 • Tot 60% uitbetalingspercentage
 • Nieuwe modellen krijgen promotie
 • Prijzengeld elke maand tot € 16.000
 • Bescherming tegen geld terugboeken
 • Betrouwbaar en bewezen concept
 • Uitgebreide opties voor blokkeren
Chaturbate
 • Heel groot en veel bezoekers
 • Gemakkelijk en snel in te schrijven
 • Jij bepaald zelf de regels in de chat
 • Beheer zelf wie het profiel kan zien
 • Buitenlands, maar NL ondersteuning
 • Groot internationaal platform
LiveJasmin
 • Tot maar liefs 80% van de winst
 • 24/7 support voor de modellen
 • Toegang tot de LiveJasmin Wiki
 • Mogelijkheid tot landen bannen
 • Betrouwbaar camplatform
 • Elke week prijzen te winnen

BongaModels; voorbeeld van de site

Je hebt alles goed doorgelezen en je denkt dat dit webcammer worden ook wel wat voor jou is. Dat is natuurlijk hartstikke fijn, want dat betekent dat jij binnenkort een mooi zakcentje bij kunt gaan verdienen. Wel snappen we het dat je nieuwsgierig bent naar de website, en dat je deze graag eerst eens wilt bekijken voordat jij je registreert. Daarom kun je hieronder alvast een kijkje nemen naar hoe de website er precies uitziet. Alles wijst zich vanzelf maar mocht het nou toch zo zijn dat je ergens niet uit komt, of ergens vragen over hebt, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij proberen je dan altijd weer zo snel mogelijk verder te helpen. Webcammodel worden is helemaal niet moeilijk, en omdat je het vanuit je eigen vertrouwde omgeving kunt doen bepaal jij zelf wanneer en voor hoelang je aan het werk gaat. De ene dag zal dit een uurtje zijn, de volgende dag heb je het zo druk dat je de halve dag bezig bent. Neem vandaag nog een kijkje op de website, of meld je direct aan om gelijk te kunnen starten als webcamgirl zodat ook jij extra geld kunt gaan verdienen.

Heb je alle bovenstaande informatie goed doorgelezen en de website goed bekeken en denk je dat je er helemaal klaar voor bent? Dat is mooi, want dat betekent dat jij je direct in kunt gaan schrijven en kunt gaan beginnen met het verdienen van geld op een leuke, spannende en unieke manier. Zorg er wel voor dat je een goede webcam ter beschikking hebt, als het kan in HD-kwaliteit. Op deze manier zorg je er namelijk voor dat je meteen een goede start maakt en niet begint met slecht beeldkwaliteit. Dit kan er namelijk voor zorgen dat de klanten je niet goed kunnen zien en snel af zullen haken, wat automatisch inhoudt dat jij minder verdient. Je hoeft overigens ook geen zenuwen te hebben, want jij bepaalt hoever je wilt gaan. Wel is het zo dat je, hoe verder je gaat, hoe meer je kunt gaan verdienen. Maar doe dit nooit tegen je zin in. Het belangrijkste van dit alles is, dat jij je er goed bij voelt wanneer je gaat werken als webcammodel.