4.8/5
(130 stemmen)

Camgirl worden bij Xmodels

Wanneer je wilt gaan werken als webcamgirl bij Xmodels kan je erop aan dat je elke maand een goede verdiensten kan maken. Doordat Xmodels alle soorten en maten camgirls aanneemt, kan iedereen camgirl worden bij Xmodels. Omdat het webcam platform van Xmodels in 15 talen komt, trek deze meer bezoekers, en dus ook bellers, aan dan de algemene Nederlandse camplatformen. Door de hogere kwaliteit van het Xmodels camplatform, zullen de bezoekers ook nog eens langer blijven, en verdien jij als camgirl zijnde dus ook meer. In de afgelopen jaren heeft Xmodels een groot promotie netwerk opgebouwd en werkt met veel succesvolle partners zoals Xcams.com en Webcamsex.nl. Je kan je hier aanmelden.

Inschrijven bij Xmodels

Werken als Xmodels camgirl; de voordelen

Webcam girl worden bij Xmodels heeft goede voordelen en hoge verdiensten. Het is dan ook zeker een aanrader om te proberen. Ten eerste verdien je als webcammer zijnde een stuk meer bij Xmodels, dan bij de gebruikelijke cam platformen en ook biedt Xmodels de nieuwste webcam tools om meer verdiensten te behalen als camgirl. Verder komt Xmodels naar voren als een camplatform die gegarandeerd zorgt voor veel bezoekers en daarmee dus meer verdiensten, een professioneel en veilig camplatform heeft en een betrouwbaar bedrijf is, wat belangrijk is omtrent uitbetalingen en langere termijn verdiensten. Inschrijven als model is ook dan ook gratis en komt zonder verplichtingen. Je bepaal zelf je uren en als je het niks vind, dan kan je er direct mee stoppen. Webcam girl worden bij Xmodels heeft dus veel grote voordelen en verdiend ook nog eens erg goed door de grote stroom aan bezoekers en klanten.

Hoge vaste verdiensten
Hoge vaste verdiensten

Xmodels heeft één van de hoogste verdiensten voor hun camgirls. Het uitbetalingspercentage ligt rond een erg hoge 45% en zelfs tot 75% voor de bezoekers die jezelf nog kan aanbrengen.

Bepaal helemaal zelf de prijs
Bepaal helemaal zelf de prijs

Bij dit platform is het mogelijk om zelf de prijs omhoog of omlaag te zetten. De mogelijkheden op het camplatform zijn uitgebreid en geven jouw de mogelijkheid om een juist balans te vinden.

Echt iedereen kan zich aanmelden
Echt iedereen kan zich aanmelden

Op Xmodels kan jong & oud zich inschrijven. De enige vereisten is dat je 18 jaar of ouder bent. Verder wordt er geen onderscheid gemaakt en heeft iedereen gelijke kansen op dezelfde site.

Samenwerking met Webcamsex NL
Samenwerking met Webcamsex NL

Als je geld wilt verdienen heb je bezoekers nodig, en graag zo veel mogelijk. Xmodels heeft daarom een vast partnerschap met grote jongens zoals Webcamsex.nl, en dat zorgt voor veel verkeer.

Professioneel en uitgebreid platform
Professioneel en uitgebreid platform

Zowel voor de modellen als voor de klanten zijn er zeer veel mogelijkheden en alles is professioneel ingericht. Dat zorgt uiteindelijk voor nog meer verdiensten vanuit diezelfde klanten.

Zeer betrouwbaar en bewezen
Zeer betrouwbaar en bewezen

Ondertussen is Xmodels al enige jaren actief in de markt. Het is een relatief nieuw platform, maar wel één die zich ondertussen ruim bewezen heeft en hun camgirls juist en begripvol behandelen.

Wanneer jij besluit je te registreren als camgirl bij Xmodels zitten hier geen kosten aan verbonden. Ook geen verborgen kosten of kosten die later komen wanneer je eenmaal geregistreerd bent. Xmodels is volledig gratis in gebruik en zal dit ook blijven zolang je lid bent. Webcamgirl worden heeft voor jou dus alleen maar voordelen. Eén van die voordelen zijn de hoge verdiensten. Het uitbetalingspercentage voor camgirls ligt rond de 45% en dit kan zelfs oplopen tot 75% wanneer je zelf bezoekers aan weet te brengen. Ook ben je bij Xmodels in staat om zelf de prijs aan te passen zodat jij precies de goede balans kunt vinden. En denk je dat jij niet geschikt bent om je in te schrijven? Dan zit je fout! Xmodels is er namelijk voor iedereen, jong én oud. Natuurlijk moet je wel minimaal 18 jaar oud zijn, maar dat is dan ook de enige vereiste. Ook hoef je niet bang te zijn dat je geen klanten trekt; door samenwerking met webcamsex.nl is er altijd verkeer.

Neem contact met ons op. Geen verplichtingen. Gratis gesprek & advies.

Wij nemen uw privacy uiterst serieus en zullen uw gegevens dan ook alleen gebruiken om contact met u op te nemen. Privacybeleid

Wat verdien je als webcam girl bij Xmodels?

De verdiensten bij Xmodels hangen af van de totaal minuten per maand en het land waar de bezoekers vandaan komen. Wanneer je als Nederlander of Belg aan het werk gaat bij Xmodels verdien je vanaf 0,20 per minuut per bezoeker. Xmodels heeft veel extra's voor hun bezoekers, zoals VIP privé cammen. Hiermee kan je als webcamgirl tot 1.20 per minuut per bezoeker verdienen. Wanneer je boven de 7500 minuten per maand komt, worden de verdiensten ook nog eens verhoogd (+0,05 voor normaal tarief). De verdiensten die je maak als Xmodels webcamgirl worden overgeschreven naar je bankrekening. Deze verdiensten worden 2 keer per maand overgemaakt. Op de 10de van de maand en op de 20ste van de maand worden alle minuten omgerekend naar verdiensten.

Chatten
Chatten

€ 0.18 per min.

Bellen
Bellen

Berichten
Berichten

Uitbetaling
Uitbetaling

35%

Freechat
Freechat

Privé chat
Privé chat

Tips & Flirts
Tips & Flirts

Vergelijk de webcam platform verdiensten

Vergelijk alle bekende webcam platformen op deze pagina

Kan ik dan ook werken als webcamgirl?

Iedereen die ouder is dan 18 jaar, kan aan het werk als webcam girl. Om een camgirl te worden heb je alleen een computer nodig, één of meerdere (HD) webcams en een bankrekening waar de verdiensten op gestort kunnen worden. Het camplatform van Xmodels werkt grotendeels met Flash. Deze software staat standaard op bijna elke PC. Wanneer je Flash niet heb, kan je deze hier gratis downloaden. Iedereen kan onlin een webcamgirl worden. Het maakt verder niks uit hoe oud je bent, of je een man of vrouw bent en hoe je eruit ziet. Xmodels heeft zoveel bezoekers, dat er altijd wel zijn die opzoek zijn naar een vrouw of man zoals jij. Iedereen kan dus direct beginnen met werken als webcamgirl of man bij een goed en herkend cam platform zoals Xmodels.

Xmodels
 • Hoge vaste verdiensten
 • Bepaal helemaal zelf de prijs
 • Echt iedereen kan zich aanmelden
 • Samenwerking met Webcamsex NL
 • Professioneel en uitgebreid platform
 • Zeer betrouwbaar en bewezen
isLive
 • Bewezen Nederlandse privacy
 • Fake woonplaatsen zijn mogelijk
 • Veilig, betrouwbaar en vertrouwd
 • Eigen custom pagina aanvragen
 • Veel Nederlandse bezoekers
 • Inschrijving snel geregeld
BongaModels
 • >50% uitbetalingspercentage
 • Snelle aanmeldingen als model
 • Uitgebreid platform met veel tools
 • Mogelijk om grote prijzen te winnen
 • Klanten aanwijzen als moderators
 • Mobiele App te downloaden
Stripchat
 • Tot 60% uitbetalingspercentage
 • Nieuwe modellen krijgen promotie
 • Prijzengeld elke maand tot € 16.000
 • Bescherming tegen geld terugboeken
 • Betrouwbaar en bewezen concept
 • Uitgebreide opties voor blokkeren
Chaturbate
 • Heel groot en veel bezoekers
 • Gemakkelijk en snel in te schrijven
 • Jij bepaald zelf de regels in de chat
 • Beheer zelf wie het profiel kan zien
 • Buitenlands, maar NL ondersteuning
 • Groot internationaal platform
LiveJasmin
 • Tot maar liefs 80% van de winst
 • 24/7 support voor de modellen
 • Toegang tot de LiveJasmin Wiki
 • Mogelijkheid tot landen bannen
 • Betrouwbaar camplatform
 • Elke week prijzen te winnen

Bekijk alvast de modellen site van Xmodels

Ben je nu wel heel erg nieuwsgierig geworden maar zou je graag eerst even de webcam modellen site van Xmodels willen zien voordat jij je registreert? Dat kunnen wij ons heel goed voorstellen. Neem daarom hieronder eerst even een kijkje zodat je een goed beeld krijgt van hoe de website er precies uitziet. Alles staat duidelijk uitgelegd zodat je niet achteraf voor verrassingen komt te staan. En kom je er toch niet uit of heb je vragen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen zodat wij je verder kunnen helpen. Webcamgirl worden bij Xmodels is niet moeilijk en de website wijst zich eigenlijk vanzelf. En doordat je vanuit je eigen woon of slaapkamer kunt werken bepaal je natuurlijk helemaal zelf wanneer je aan het werk gaat maar ook wanneer je hier weer mee stopt. Neem vandaag nog een kijkje of meld je direct aan om te starten met het verdienen van extra geld. Als webcamgirl zijnde is dat tegenwoordig erg makkelijk.

Ben jij er, na het lezen van de bovenstaande informatie en het bekijken van de modellen site, helemaal klaar voor? Mooi zo! Dat betekent dat jij je in kunt gaan schrijven en direct kunt beginnen met het verdienen van geld op een leuke manier. Let er wel op dat je een goede HD webcam hebt, zodat je direct goed van start kunt gaan. Het zou immers heel zonde zijn wanneer je op Xmodels begint met een slecht beeldkwaliteit en de klanten je niet goed kunnen zien. Zenuwen hoef je overigens ook echt niet te hebben, jij bepaalt tenslotte zelf hoe ver je gaat. Uiteraard is het wel zo dat, hoe verder je gaat, hoe meer je kunt gaan verdienen. Het belangrijkste is dat jij je er goed bij voelt want je moet niks tegen je zin in doen, ook niet wanneer je aan het werk gaat als camgirl.